Det där med hotellvanor

Traders-Hotel-Singapore-Lobby

Det sägs att alla har sina olika hotellvanor. Ni vet, när man checkat in på ett hotell så är det vissa saker man gör varje gång. Någon gillar att kolla så att toaletten är fräsch och en annan kollar så att sängen är bekväm.

Jag kollar inte så noga på rummet. Inte om det är hotell jag bott på förut. Däremot så gillar jag att ta av jobbkläderna och sätta på mig mina mjukisbrallor som jag försöker komma ihåg att ta med. Det måste få vara OK att gå runt på ett hotell i mjukisbrallor så länge det inte är ett superlyxigt  flådigt hotell där alla bär kostym, eller hur?

Men så är ju inte riktigt hotellet här i Helsingfors. Efter att mjukisbrallorna har kommit på så går jag ner till baren och beställer en öl. Ölen tar jag med ner till bastun i källaren. Jag brukar vara ganska ensam där ner men idag hade jag sällskap av en finne som gillade riktig hetta så det blev svettigt. Efter bastun gick jag till restaurangen och beställde grillbiff.

Nu sitter jag här och kollar på MTV. Disaster Date – varför gör ingen en svensk version av det? Borde väl funka på Kanal 5 skulle jag tro.

Läs andra bloggar om: ,