En dag med Saga på Föglö

Saga inspekterar brevlådor vid Hemgården, eller Gammelgården, som pappa kallar den. Vissa brevlådor har många färgglada klisterlappar medan andra lådor inte har några lappar alls. Mycket konsigt tycker Saga och sekunden senare tar hon loss en blå lapp från en brevlåda. Mormor, som representerar posten på Åland, var dock snabbt på plats och satte upp lappen igen.

Tidigare på dagen var Saga och pappa ute på promenad med kameran och då stannade vi naturligtvis till nere vid färjfästet och kollade in nya färjan – Skarven. Fult namn, fin färja, tycker Saga. Skaffar dom ett bollhav också så blir det full pott, hälsar hon.

Saga tar täten till Hemgården för att hälsa på gammelmormor och gammelfarmor. Hon går med bestämda steg i sina fina nya röda skor.

Hemma hos gammelmormor fick Saga ett kex vilket var mycket uppskattat.

Se alla bilderna från påsken på Föglö här.

Läs andra bloggar om: , , , ,