Nog tycker man lite synd om Mona Sahlin

I mätning efter mätning där man mäter hur det står till med förtroendet hos de svenska partiledarna så får Mona Sahlin (S) sämre och sämre betyg.

I den senaste undersökningen hamnar hon sist (!) av alla riksdagens partiledare.

På flera debattsajter har nu diskussionerna gått igång vem som efterträda Mona. Detta i ett läge då vi är endast har några månader till ett riksdagsval! I de tiderna brukar ju alla sluta upp bakom sin partiledare. Men inte sossarna. De som ogillade att Sahlin blev partiledare ogillar det än idag och tvekar inte att säga det högt.

Det är nästan som att man tycker lite synd om Mona Sahlin. Den upprättelse hon trodde hon skulle få från sina skatteaffärer, parkeringsskandaler samt annat fiffel har liksom aldrig kommit.

Mona kommer alltid vara förknippad med sitt egna citat ”Det ska vara häftigt att betala skatt”. Men det sedan kom till kritan och hon skulle betala skatt själv, ja då var det inte lika häftigt längre.

 

Läs andra bloggar om: , ,