Helgen på Ingarro

Vi hade en underbar helg på landet och här kommer några bilder och filmer.

Utsikt mot vattnet. Sjön har börjat dra sig tillbaka och bergen och stenarna ute i vattnet syns alltmer.

Saga har hittat ett snigelskal och är mycket lycklig och vill gärna visa upp det. Sedan nynnar hon på “Lilla snigel, akta dig” och frågar pappa vad själva snigeln har tagit vägen nu när bara skalet är kvar.

Farfar ska såga ner ett gammal plommonträd som vissnat och dött. “Man ska inte såga ner den gren man sitter på” är ett gammalt fint uttryck. Här ser det nästan ut som så. Men efter ett tag ger han upp, monterar ihop den fina nya motorsågen han fick på födelsedagen förra året och sågar ner resten med den.

Nu ska gamla plommonträdet ner!

Saga och trollet. Hon tycker om trollet väldigt mycket. Kanske därför att hon tror att det är samma troll som är “godistrollet” och som gömmer godis på lördagarna när vi är i stugan.

Saga och katten Hugo leker tillsammans.

Läs andra bloggar om: ,