juli 2, 2011 Av

piattaforma opzioni binarie

Aftonbladets hetsjakt på Littorin äcklar mig

Sven Otto Littorin.jpeg

http://thegobblersknob.com/?savikshyster=opciones-binarias-cci&47c=03 opciones binarias cci

Ja, jag vet. Det är början av juli och nyhetstorka. Så man kanske inte borde bry sig? Aftonbladet gör ett nytt försök att försöka sänka Moderaterna och framförallt f d arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorin.

بيان أطروحة حول عقوبة الإعدام

Det äcklar mig.

http://gsc-research.de/gsc/datenbank/suchergebnis/index.html?no_cache=1 bdswiss bonus ohne einzahlung

Lena Mellin och Jan Helin är den svenska skandaljournalistikens värsta hyenor. Deras stora ”scoop” den här sommaren går ut på att de påstår sig kunna bevisa att Littorin sexchattade under tiden han var statsråd.

guida opzioni binarie

Oj, vilken nyhet. Detta skulle dessutom, enligt Aftonbladets långsökta slutledningsförmåga innebära en enorm ”säkerhetsrisk” för regeringen. Den stora frågan som man nu vill driva är om Reinfeldt och regeringen kände till detta. So what? Kommer det bli regeringskris? Knappast.

einstieg in binäre optionen

binära optioner tjäna pengar I en lång artikel beskriver man dessutom vad dom hände förra sommaren då de jagade Littorin att erkänna att han köpt sex. Något som ingen kunnat bevisa och som inget annan media tog upp! Hela artikeln visar bara hur desperat Aftonbladet är och vilka stora misstag man begick. Att inte detta prövats av en tryckfrihetsjury är obegripligt. Aftonbladet var helt själva med sin ”nyhet”. Samma sak den här gången. Inget seriöst nyhetsmedia vill ta i Aftonbladets sörja.

dolar endeksi forex kodu

خيار ثنائي تنبيه مجانا الموسم 2 Är det en tillfällighet att det blir så här de somrar då Janne Helin tar semester och sätter sossekärringen Lena Mellin vid rodret? Man kan undra.

http://flegis.si/?wter=trading-oro&44d=11 trading oro

köpa binära optioner Har Littorin köpt sex? Jag vet inte. Vem bryr sig? Framförallt nu, ett år efter han avgått frivilligt? Har han sexchattat? Kanske. Är det olagligt? Knappast? Är det en ”säkerhetsrisk”? Nej.

binär option strategie

all about forex trading in nigeria Är detta en icke-nyhet? Ja, absolut. Kommer det skada Aftonbladets trovärdighet ännu mer. Definitivt.

Köp Strattera på nätet Gällivare Läs andra bloggar om: , , ,