conoscete autopzioni binarie juli 2, 2011 Av

piattaforme trading online gratuite

Aftonbladets hetsjakt på Littorin äcklar mig

opcje binarne nauka Sven Otto Littorin.jpeg

http://www.omod.no/?demobilizaciya=support-anyoption-com&31c=0f support anyoption com

binary option ipad Ja, jag vet. Det är början av juli och nyhetstorka. Så man kanske inte borde bry sig? Aftonbladet gör ett nytt försök att försöka sänka Moderaterna och framförallt f d arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorin.

tastylia Det äcklar mig.

siti di trading binario deposito minimo basso Lena Mellin och Jan Helin är den svenska skandaljournalistikens värsta hyenor. Deras stora ”scoop” den här sommaren går ut på att de påstår sig kunna bevisa att Littorin sexchattade under tiden han var statsråd.

ganar siempre con opciones binarias Oj, vilken nyhet. Detta skulle dessutom, enligt Aftonbladets långsökta slutledningsförmåga innebära en enorm ”säkerhetsrisk” för regeringen. Den stora frågan som man nu vill driva är om Reinfeldt och regeringen kände till detta. So what? Kommer det bli regeringskris? Knappast.

buy online Priligy without rx I en lång artikel beskriver man dessutom vad dom hände förra sommaren då de jagade Littorin att erkänna att han köpt sex. Något som ingen kunnat bevisa och som inget annan media tog upp! Hela artikeln visar bara hur desperat Aftonbladet är och vilka stora misstag man begick. Att inte detta prövats av en tryckfrihetsjury är obegripligt. Aftonbladet var helt själva med sin ”nyhet”. Samma sak den här gången. Inget seriöst nyhetsmedia vill ta i Aftonbladets sörja.

opzioni binarie con previsioni Är det en tillfällighet att det blir så här de somrar då Janne Helin tar semester och sätter sossekärringen Lena Mellin vid rodret? Man kan undra.

www iq options it Har Littorin köpt sex? Jag vet inte. Vem bryr sig? Framförallt nu, ett år efter han avgått frivilligt? Har han sexchattat? Kanske. Är det olagligt? Knappast? Är det en ”säkerhetsrisk”? Nej.

www opzionibinarie60 com Är detta en icke-nyhet? Ja, absolut. Kommer det skada Aftonbladets trovärdighet ännu mer. Definitivt.

http://generalclad.com/?serebro=forex-giubbotti&86a=e0 forex giubbotti Läs andra bloggar om: , , ,