Ett fantastiskt bröllop!

Marie och Daniel springer igenom en allé av björkris. Säger man så? Jag vet inte, men snyggt var det i alla fall! Vi hade vädret på vår sida och trots prognoser om regn så kom det inte ett enda regnstänk under hela dagen. Solen tittade fram på eftermiddagen och då blev det riktigt varmt och skönt. Nästan lite för varmt för oss som var tvungna att jobba lite också.

Själva festen hölls i stora partytält och där inne satt vi nästan hundra personer.

Jag hade med mig ganska mycket teknisk utrustning eftersom jag lovat Marie och Daniel att vara DJ och så skötte jag tekniken under själva middagen. Här ser ni en bråkdel av de grejerna jag med mig. Det blev så mycket att jag fick ta Mattias till hjälp som fyllde sin bil med grejer också.

Marie – bruden i sin fina brudklänning.

Mr Toastmaster Stefan i mitten, brudens far till vänster och brudens bror, Peter, tillika kvällens kock till höger. Här gör dom upp de sista detaljerna inför kvällens middag och hur programmet kommer att se ut.

Daniels och Maries intåg i Alsters kyrka.

Alla bilder från bröllopsdagen.

Läs andra bloggar om: , ,