Piskad av Windows Phone

Jag älskar både min iPhone och min Windows Phone.

De är liksom bra på olika sätt. Jag gillar iPhones alla sköna appar. Och samtidigt gillar jag enkelheten i Windows Phone där man mångt och mycket slipper alla speciella appar för att göra många saker. Det finns onekligen ett intressant tänk i Windows Phone som du inte ser varken i iPhone eller Android. Därför tror jag att Windows Phone kommer att vinna alltmer mark vad det lider och att både Apple och Google får det svettigt att konkurrera och inte kan ta ut någon vinst i förskott även om de har ett rejält försprång idag. 

Under Webbdagarna i Stockholm utmanade Microsofts Robert Luciani andra besökare. Om de var snabbare än Robert och hans Windows Phone att genomföra en given aktivitet skulle de vinna 500 SEK. Trettiofyra utmaningar genomfördes under två dagar.

Piskad av Windows Phone på Webbdagarna.

Läs andra bloggar om: , , , , ,