Aktiv helg i Mariehamn

Vi hade en trevlig helg i Mariehamn hemma hos Tomas och Daniela och på köpet så fick vi också katten Hugo levererad dit så vi kunde ta med oss honom hem. Han har nämligen också varit på semester, på Föglö. Men nu är han hemma igen till Sagas stora förtjusning. Antar att hon saknat honom mer än vad han har saknat henne…

I helgen hann vi med både lite klättring och bad. Samt att jag hjälpte Tomas att både sjösätta och ta upp samma båt på samma dag! Mer om det i en annan post tror jag. Som vanligt fick vi skön slappartid också och barnen var riktigt duktiga och lekte med varandra utan alltför mycket gråt och gnissel. Nästa gång får det bli vi som står för värdskapet.

Elsa och Saga leker på mattan och ska precis testa att hänga i ringen.

Katten Kompis. En väldigt snäll katt som tål allt. Perfekt när man har småbarn :)

Elsa ska bada och är väldigt glad över det.

Se alla bilderna här.

Läs andra bloggar om: , , , ,