have a peek here april 20, 2012 Av

perdere soldi con le opzioni binarie

Märklig nyhetsvärdering av TV4 – igen

source link TV4 har en särskild förmåga att överraska i sin nyhetsvärdering. Om man nu vill se det positivt…

robot per le opzioni binarie Nu senast gäller det deras “egna nyhet” om den MC-förare som dog efter att ha blivit jagad av polisen. En “nyhet” som man försökt att få genomslag för men som inget annat media nappat på (vad jag har sett). Utan att veta så vågar jag påstå att TV4 Nyheterna är den redaktion i Sverige som är sämst på att gräva fram egna nyheter som andra spinner vidare på. Även om det finns ett fåtal exempel då man lyckats.

http://airshow-magazin.de/archiv/reports2003/ Nu gjorde man en stor grej av denna “nyhet” i sitt eget program Kalla Fakta som sedan följdes av en debatt i ämnet. Allt hetsigt påhejat av Lennart Ekdahl.

his comment is here Även om olyckan var tragisk så är det märkligt att man ger den så stort utrymme. Istället för att toppa 19-sändningen med rapporteringen från Breivik-rättegången eller nyheten att Moderaterna valt en ny partisekreterare så kör man sin egna grej, för tredje kvällen i rad.

cytotec express online TV4 Nyheterna kör lite sin egna grej, ungefär som när kvällspressen toppar med “Banta till sommaren” eller “De här tjänar mest där du bor”. Kanske inte alltid vettigt, men det rör ju om i grytan litegrann. Kul att någon vågar göra lite annorlunda.

go here Tyvärr är väl det här exemplet ganska dåligt. För det första rör det sig om en händelse som inträffade förra sommaren. Det är alltså inte “nytt” på något sätt. Att polisens biljakter ibland är onödiga och kan orsakar olyckor är naturligtvis inte bra. Men det Kalla fakta faktiskt gör är att de försöker pådyvla polisen skuld för att en idiot på motorcykel tog livet av sig i 300 knyck!

read this article Majoriteten är nog överens om att polisen försöker göra sitt jobb genom att uppmärksamma fartdåren och försöka få stopp på honom. Idioten på MC:n ska givetvis stanna så fort polisen ber honom om det i stället för att försöka fly genom att öka farten ytterligare. Det är idioten som riskerar medtrafikanters (och sin passagerares/flickväns) liv genom att köra som en blådåre.

http://precical.be/?interest=free-currency-convetrr&5dc=f6 Så vad är case:t? Att polisen saknar dålig förarutbildning? Ja, kanske det.

Bonuses Men om vi vänder på det? Vad hade hänt om MC-föraren hade kört ihjäl någon annan? Hade det då inte varit polisen fel för att de inte försökt stoppat honom?

check my blog Märkligt TV4. Mycket märkligt.

Cheap 20 MG Tastylia Tadalafil Oral StripsTastylia USA Läs andra bloggar om: , , ,