Dags för MS Techdays 2012

1401.header_602D8F6A

Som traditionen bjuder blir det imorgon onsdag och sedan torsdag ett besök på Microsofts nationella IT-konferens Techdays i Örebro. Det brukar vara ett proffsigt och framför allt innehållsrikt evenemang där man efter eget tycke och smak kan lyssna på vad som är på gång när det gäller Microsoft och framtiden.

Förra året var temat ”cloud” (dvs att man kör IT i ”molnet”) och jag antar att man fortsätter i den riktningen. Förmodligen blir det även fokus på nya System Center (som precis släppts) och Windows 8 som släpps i höst.

För att hålla kolla på allt som händer inom Microsoft-svängen är detta några av bloggarna jag regelbundet läser. Kanske inte alla men det ger en ganska hygglig bild av alla de duktiga svenska killar (ja det är mest killar tyvärr) som jobbar med Microsofts infrastruktur och lösningar i Sverige.

Listan har jag lånat från Jocke som berättar om sin förberedelse inför Techdays här.

Vi ses i Örebro imorgon!

Läs andra bloggar om: , , , ,