Snyggt jobbat av Taxi 020

På väg till tåget som jag tog imorse till Örebro insåg jag att jag inte skulle hinna med att ta tunnelbanan sista biten från Östra till Centralen så jag kände att jag behövde boka en taxi. Eftersom jag är ganska trött på Taxi Kurir som är firmans val av bolag så tänkte jag att jag skulle testa något nytt. 

På tåget in mot stan gick jag in i Apples Appstore och hittade en app för Taxi Stockholm och en för Taxi 020. Kanske fanns det fler, jag kände att jag hade lite bråttom. Först testade jag Taxi Stockholms app men den kraschade mest hela tiden, förmodligen för att jag inte skrev in en giltig adress. Vet du vilken gata Stockholms Östra ligger på? Nä. Sånt ska man väl inte behöva veta?

Efter två försök med Taxi Stockholm gav jag upp. Jag körde istället igång Taxi 020-appen. Den var mycket mer förlåtande när det gällde adresser. Någon minut senare hade jag enkelt bokat upp en bil från Östra till Centralen. Jag fick också reda på vad resan skulle kosta. Mycket snyggt! Några minuter innan jag ville att bilen skulle hämta upp mig fick jag ett SMS om att bilen var på plats. Dessutom ringde föraren upp mig (ett samtal jag dock missade). 

Under min taxiresa drog jag iväg en tweet om det smutta med att boka Taxi 020 i en app enkelt och snabbt – men med det stora problemet att man bara kan boka med gatuadresser. 

Någon timme senare får jag svar från Taxi 020 att detta är något de kommer att fixa till. 

Snyggt! Mycket snyggt Taxi 020.

Läs andra bloggar om: , , , , ,