http://onodenje.com/?strydor=bsswiss bsswiss maj 4, 2012 Av

Fattiga Frida är visst rik och har 999 vänner

أسعار الفوركس الحية frida_martinsson_194x422

bdswiss strategien I tisdags, på första maj, sände P3 ett program i serien ”Kluvet land”. En deprimerande historia berättades av Mona Masri:

opcje binarne demo online Frida är 25 år och har jobbat på krogen sedan hon var 14. Hon har serverat, diskat, städat, blandat drinkar och suttit i kassan. Frida behöver tre olika jobb för att pengarna ska räcka till mat och hyra. Men hon vet aldrig när hon ska jobba. Oftast blir hon inringd på ett par timmars varsel. Fast anställning har hon aldrig varit i närheten av. Nu ringer telefonen inte lika ofta; i flera veckor är den tyst. Fridas stjäl toapapper på restauranger och börjar sälja sina möbler. Hon har inte råd med mat och rasar i vikt. Hennes stora dröm är att bli barnprogramledare i tv, men om inte telefonen ringer snart kommer hon att bli hemlös.

bästa valutamäklare Efter lite ytterligare granskning, som dock inte gjorts av vare sig Sveriges Radio eller Sveriges Television, visar det sig nu att Frida är ganska rik. Hon äger åtminstone en bostadsrätt i centrala Malmö som borde vara värd en miljon. Kanske inte så konstigt att hon då inte får försörjningsstöd från socialkontoret.

how to buy cytotec online without prescription in Fontana California Det visar sig dessutom att Mona, som gjorde programmet, är kompis med Frida. Så mycket är alltså den “fria” radion och tv:n värd i detta land. Vänner granskar vänner. Usch.

operazioni binarie con 8 bit Och titeln på programmet “Ingen är vän med en fattig” visar sig rimma ganska illa då man snabbt kan konstatera att Frida är vän med 999 personer (!) på Facebook. Så några riktiga vänner har hon nog också kan man gissa.

binäre optionen automatisch traden Per Hagwall har gjort den utmärkta research som SR borde gjort från början!

http://moragbrand.com/?ljap=borsa-binari-demo&435=90 borsa binari demo Läs andra bloggar om: , , , , , , ,

 • EvilCop

  opzioni binarie siti Det känns som att Frida, så som Masri berättar om henne, är ihoptejpad av element från flera olika personer för att göra hennes historia mer skruvad. Ett vanligt grepp från krönikörer och radiopratare som MM: man pimpar upp den privata story man utgår från (och Mona och Frida kan naturligtvis ha kommit överens i förväg om vad som skulle läggas till och dras ifrån, så att den senare inte snackar bort sig under chatten). Att Frida siktar på att göra barn-tv och att hon gör inhopp på krogen, som personlig assistent osv stämmer säkert, Att hon skulle springa omkring och snatta på ICA relativt regelbundet för att hon inte har råd med mat har troligen lånats från någon annan person.

  http://www.nc-mentor.com/?deltabank=bin%C3%A4re-optionen-verluste&3b2=38 binäre optionen verluste Sedan tappar Masri helt ur sikte det verkliga problemet, som är att det knappast finns någon marknad med hyresrätter i rimligt prisläge längre – marknaden är idag orienterad efter bostadsrätter med ständigt stigande insatser och ”vardagslyxig” profil. I den frågan har Masri tidigare visat att hon inte är det minsta intresserad av en bostadsmarknad som släpper in människor. Hon vill ha ett ghetto, men gubevars ett snofsigt ghetto.

 • Free no deposit binary option Det är chat med Frida på Sveriges radio klockan 11. Det går bra att ställa frågor redan nu: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4091&artikel=5092195

 • PocketDream

  oefenen met binaire opties För det första- om hon säljer sin lgh så har hon ingenstans att ta vägen? Ingen människa får nämligen ett hyreskontrakt i förstahand om man inte har fast anställning idag. För övrigt har Frida förmodligen väldigt höga ränteutgifter på sin bostad om hon nu bara har råd med mat för 500 kr/månad, och därmed skulle hon inte få ut en miljon vid försäljning.
  Och för det andra- det är allmänt känt att man kan ha flera tusen vänner på facebook, men när man ska tex flytta så är det inte EN ENDA av dem som ställer upp. Så är det, i verkligheten.

  • Buy Tastylia (Tadalafil) Min kritik handlar mest om att hon faktiskt har alternativ. I artikeln utmålas det som om hon är fattig och inte har råd att köpa mat. Det tycker jag är falskt. Jag tror inte det är så många 25-åringar som äger en bostadsrätt som förmodligen är värd runt 1 MSEK. Det finns faktiskt alternativ som innebär att hon säljer lägenheten och köper en billigare men som kanske inte ligger mitt i centrala Malmö. På så sätt skulle hon få ganska mycket pengar över.