Uggla och Darin. Resten känner ingen igen.

Man får väl ändå gratulera TV4 till att ha fått med några artister överhuvudtaget i årets upplaga av Så ska det låta.

Den enda som alla känner igen och är folkkär är Magnus Uggla. Någon kanske också känner ingen Darin. Resten är totalt okända för den stora massan vill jag påstå (åtminstone om man går på bilderna, namnen kanske fler känner till).

Det blir svårt att toppa fjolårets succé med både Ledin och Lena Ph i samma program. Är det inga som vill vara med i TV4:s produktioner längre (jag tänker på senaste versionen av Let’s Dance då man också valt okända människor) eller är det helt enkelt så att de som man verkligen vill ha med tackar nej? Antingen får de för dåligt betalt eller så vill de inte vara med för det helt enkelt inte är intressant.

Man kanske ska sluta när man är topp TV4 och inte försöka suga ur allt? Publiken kommer bara tröttna. Konkurrens är för hård.

Den som känner igen alla på bilden ovan och kan namnge dom utan att fuska räcker upp en hand!

Läs andra bloggar om: ,