Löjets skimmer över regeringen

1429163_520_293

Polisen genomför personkontroller i tunnelbanan och enligt uppgift så drabbas oskyldiga medborgare som bott i landet i fler år, men de stoppas därför de ser ”utländska” ut. 

Beatrice Ask (M), justitieminister ser inga problem med detta när hon äntligen vågar uttala sig.

Radiotjänst ringer runt till hushåll som inte betalar radio- och tvavgiften och frågar om de har Internet och surfplattor istället. Några svarar jag och de får betala över 2000 kr/året för att de kanske har möjligheten att se på TV4 eller SVT i sin dator eller pekplatta. Lagstiftningen är oklar. Experter menar att Radiotjänst gör fel.

Kulturminister Lena Adelsohn-Liljeroth (M) ser inga problem. ”Tekniken är ny”, och ”juridiken är krånglig” är det enda hon kan säga när hon kommer ut från sitt gömställe.

sexkopare440x300_1269128472

Är det bara jag som tycker detta är pinsamt och en skam för en borgerlig regering? Vi har tydligen två högt uppsatta ministrar som uppenbarligen inte klarar av att sköta sina respektive ansvarsområden eller som fullkomligt struntar i att driva och prata om viktiga saker som i nuläget engagerar hela det svenska samhället.

Visst, jag ska inte sticka under stol med att jag röstade för en borgerlig regering 2006 men om jag fick välja nu skulle jag gärna dra tillbaka min röst. 

Läs andra bloggar om: , ,