mars 13, 2013 Av

order maxalt amex online without prescription

Bensinstöld knappast grov brottslighet

bron(3)

ربح المال على الانترنت بالإعلان

Gårdagens svenska toppnyhet är den polisjakt som slutade med att en bil körde rakt ut i vattnet (på isen) när polisen bestämde sig för att öppna en bro. Man kan naturligtvis påstå att den som i full fart kör ut på en bro, förbi/igenom nedfällda bommar, få ta sitt eget ansvar. Men man måste också ifrågasätta polisens beslut att genomdriva denna vådliga biljakt och särskilt beslutet att öppna bron.

binära optioner wiki

De två män som avled i bilen hade stulit bensin. Det är ett brott, men inte särskilt allvarligt.

order Robaxin online next day delivery

Att som polisen påstå att bensinstöld har en stark koppling till organiserad brottslighet verkar taget ur luften. Det känns som en efterhandskonstruktion. Eller finns det någon forskning som visar att den som stjäl bensin gör det för att finansiera annan kriminalitet? Nä, knappast. Den vidare utredningen får väl visa på vilka fel som begåtts och vilket ansvar som ska utkrävas.

promo opzioni binarie

 

binäre optionen unterschied forex

youtube binäre optionen Läs andra bloggar om: , ,

cherrytrade com