Året med Spotify

spotify2013

Jag älskar verkligen Spotify och enkelheten med musiktjänsten som finns och kan tas med överallt – utan att man först måste ladda ner musik på telefonen eller krångla med synkningar. Förutom när man måste köra playlistor offline förstås när man är på Åland för att slippa roama.

Här är tydligen mitt år på Spotity. Oskar Linnros i toppen över spår och Pet Shop Boys i toppen över artister. Inte helt oväntat är Melodifestivalen i toppen när det gäller album.

Gissar att den även räknar med det som spelas i Sonos-systemen hemma eller i stugan. Men räknar den alla spelningar som sker off-line? Det är en bra fråga.

 Vill du ta fram din egen lista kan du logga in på https://www.spotify.com/se/2013/ där du också kan se vad man lyssnar på i hela världen 2013 eller bara i Sverige om du hellre vill se det. Kul med statistik!

Läs andra bloggar om: ,