Tankar i bastun

bastu01

Många säger att det är ute på joggingturen, på löpbandet eller när man kör ett styrkepass som man får tid att tänka, reflektera och komma på idéer. Så är det inte för mig. Det enda jag tänkte på i början när jag sprang var hur jag skulle orka till nästa lyktstolpe. Nu är det bättre. Men jag är fortfarande väldigt fokuserad på själva löpningen och det är svårt att tänka på annat.

Det är i bastun eftersom som jag tänker. Kommer på saker. Där kan jag sitta länge och fundera. På jobbet tränar jag ungefär i 40-45 minuter. På den tiden hinner elbastun komma upp i ungefär 70 grader vilket är rätt lagom. En snabb dusch och sedan in i värmen. Jag älskar det.

Tyvärr finns det inte en lika snygg eller stor bastu varken på jobbet eller hemma, som den på bilden ovan, men visst skulle jag gärna bygga en ordentlig snygg bastu i stugan eller på en bastuflotte. 

En tanke som just ofta återkommer  – i bastun.

Läs andra bloggar om: