Miljonerna fortsätter rulla…

Folkets_Hus,_Lidköping,_Sweden

Miljonerna fortsätter rulla till den numera i princip kommunala biografen i Lidköping, Folkets Hus. Lidköpingsnytt skriver att kommunen nu verkar vara beredda att stötta Folkets Hus med ytterligare 1,9 miljoner för att man ska kunna bygga om bland annat entrén. Detta sedan man så sent om hösten 2013 gav Folket Hus ett utökat driftsbidrag på nästan två miljoner kronor. Årligen.

Visst, det kan vara trevligt med bio i Lidköping, men hur många miljoner ska kommunen skjuta till för att den ska klara sig ekonomiskt på lång sikt? Som det är nu så verkar det som om kommunen, år efter år, stoppar miljoner rakt ner i ett stort svart hål. Jag gissar att det finns betydligt viktigare saker att lägga pengarna på för en kommun som brottas med stora barngrupper inom förskolan, dåliga skolresultat samt mer vård till gamla och sjuka.

Men med den rödgröna politiken i Lidköping får dom i alla fall gå på bio… 

Läs andra bloggar om: , ,