Om kärlek, skatt och politisk ilska

Så sändes då inslaget i SVT Agenda om de lättrörliga mittenväljarna och det faktum att socialdemokraternas och moderaternas politik börjar likna varandra allt mer.

En lång diskussion som blev ganska nerklippt men så blir det ju i ett korta inslag. Tycker nog än då att det viktigaste kom med även om jag inte håller med i beskrivningen att jag ”älskar skattesänkningar”. Minns inte om jag sagt det någon gång. Eller skrivit. Det kanske jag har gjort. Jag tror det är bra med låga skatter. Absolut.

Men älskar. Nja. Jag älskar mina barn, min sambo och min familj.

Sedan håller jag nog inte med om att min blogg fylls av politisk ilska. Visst, det finns många saker jag tycker är dåligt med politiken och som jag gärna skriver om, men jag bloggar om många andra saker också.

Jag får väl återkomma med en lite längre kommentar så småningom.

Här kan ni se inslaget.

Läs andra bloggar om: , , , , ,