Rivning av dasset

En av helgens arbetsuppgifter. Riva dasset. Det tog inte så många timmar efter att vi satt igång på lördag morgonen.

DSCN2287

Dasset som det såg ut innan rivningen. En lite udda byggnad bredvid den nya gäststugan men ändå ett litet hus som fyllt sin funktion med bravur under många, många år. Men nu på slutet började det regna in genom taket. Men själva grundkonstruktionen kändes väldigt stabil när vi väl satte igång med rivningen.

DSCN2360

Det som blev kvar efter rivningen. En liten grop. Bajsgropen skulle man kunna kalla den. Nu ska det byggas altan på det ställe där dasset stod tidigare, så att altanen går runt huset även på kortsidan och fram till dörren in till förrådet. Det kommer bli snyggt. Slangen som syns är ”kissslangen” från den nya toaletten (mulltoa Separett) som är installerad i det nya badrummet.

Återkommer med en film om själva rivningen.

Läs andra bloggar om: , ,