Idag blir det bröllop

1000892_10151742002819973_251714981_n

Idag blir det bröllop för mina gamla vän Stefan och hans fästmö Daina här i Vilnius. Vigseln börjar kl 13 lokal tid med en katolsk högmässa och sedan, frampå kvällen, blir det bröllopsmiddag på ett ställe utanför stan. Det ska bli både kul och trevligt – men också lite pirrigt, inte bara för brudparet, utan också för mig eftersom jag ska vara kvällens toastmaster. Hoppas att jag förberett mig någorlunda att det ska gå att ro i land detta projekt. Om några timmar vet vi. Och i morgon kommer vi alla vara trötta…

Jag har som vanligt gjort några roliga och fina filmer till brudparet som kommer upp på hemsidan så småningom. Men först ska vi försöka få till en visning ikväll, om det funkar med tekniken, projektor, ljud och sånt. Har blivit lovad att allt ska vara fixat men det är ju inte som när jag tar med min egna grejer och har full kontroll. Men det ska nog bli bra det också. Alla jag hittills träffat som ”jobbar” med bröllopet är väldigt proffsiga.

Läs andra bloggar om: , ,