Nyår på Föglö

Några bilder från vårt nyårsfirande på Föglö, nyåret 2014-2015. Efter en jättegod tre-rättersmiddag som Mekka fixade så spelade vi lite spel och sedan, när barnen somnat, gick vi över till grannarna och drack lite vin. Sedan samlades vi alla ute vid tolvslaget och önskade varandra ett gott nytt år och kikade på fyrverkerierna.

DSC_6810

Inte lätt att fota fyrverkerier. Men med rätt inställning i kameran, stativ och tålamod går det ganska bra. Synd bara att det inte var ett riktigt lika stort fyrverkeri i Degerby som det var för två år sedan, då minns jag att det var kallt och jag stod inomhus på övervåningen och fotade ner mot hamnen. DSC_6812 DSC_6754

Mormor och barnen ska tända några sprakstickor (tomtebloss) i julgranen ute.DSC_6756 DSC_6768

DSC_6771

Saga tänder ett tomtebloss.

DSC_6780

Saga och Lukas får varsitt tomtebloss.

Läs andra bloggar om: , , , , ,