binary option strike price februari 20, 2015 Av

Sveriges Television stämmer Bredbandsbolaget

binary options australian broker swefilm

http://dijitalkss.com/tag/world/feed/ come fare analisi tecnica forex Idag inleddes ett intressant mål i Stockholms tingsrätt. Ska Bredbandsbolaget tvingas att blockera tillgången till vissa internetsajter? I det här fallet gäller det sajten binární opce kde obchodovat The Pirate Bay, som väl knappast kräver någon längre beskrivning, och sajten ts investing non so nulla di forex come faccio Swefilmer, som är en sajt där man kan streama filmer och tv-serier.

Can a medical assistant work from home När det gäller The Pirate Bay får det väl anses vara sista rycket från upphovsrättslobbyn att försöka stoppa sajten, åtminstone för vissa internetanvändare, när alla andra försök misslyckats, trots att man fått de som startade den att betala dryga skadestånd och slängt dom i fängelse (om ändå en kort tid). Verksamheten på Swefilmer är sannolikt kriminell den också, även om de som använder sajten, d v s streamar film eller tv-serier, inte begår något brott, åtminstone är rättsläget oklart.

www bdswiss com Så här tycker jag.

auto binary ea software Rent principiellt ska ingen annan göras ansvarig för någon annans handlingar. Det kan knappast vara Bredbandsbolagets ansvar att blockera sajter eller adresser lika lite som Posten ska avgöra vilka paket som får skickas till vem. Vi måste hålla fast vid utgångspunkten att det ska vara fritt att kommunicera och ta del av information över internet.

http://flegis.si/?wter=www-topoption-com-login&8b6=40 www topoption com login Det är en oerhört viktig princip för det öppna internet att de som tillhandahåller internets infrastruktur inte ska hållas ansvariga för det innehåll som transporteras över interne

best binary software Bakom stämningsansökan står skivbolagen Universal Music, Sony Music och Warner Music tillsammans med Nordisk Film och Svensk Filmindustri. Det är inget märkvärdigt. Det är, i princip, samma bolag som stämde The Pirate Bay och som en gång i tiden ville förbjuda kassettspelaren eftersom man kunde kopiera musik på den. Det märkliga är att både SVT och TV4 anslutit sig också. Visst, de äger många rättigheter till TV-program, men hur många av dessa finns på Swefilmer och The Pirate Bay? Och varför stämmer man då inte lika gärna Google? Många tv-program ligger utan tillstånd på Youtube.

double down trading strategy Här tycker jag framförallt att SVT agerande är mycket tveksamt. Istället för att stämma en internetleverantör, som ju faktiskt möjliggör för tusentals svenskar att ta del av SVT:s program, borde man principiellt uppmuntra ett fritt internet utan blockeringar och inte som i det här fallet, gå ihop med ett särintresse, upphovsrättslobbyn. Det är förvånade att ingen ställt SVT mot väggen i den här frågan!

http://mksplumbing.com.au/?sese=trading-online-binario-demo&73a=43 trading online binario demo Striden står kring den femtiotredje paragrafen i upphovsrättslagen. Genom den kan någon som ”vidtar eller medverkar till” upphovsrättsbrott tvingas att sluta med det, mot hot om vite. Det borde vara ganska uppenbart för var och en att en internetleverantör inte medverkar till något brott bara för att man tillhandahåller en internetförbindelse. Nu är visserligen upphovsrättslagstiftningen mossig och märklig på mer än ett sätt, men ska då alla biltillverkare hållas ansvariga för att man kan köra på någon med bilen? Eller köra för fort? Eller är det kanske Trafikverkets ansvar att jag kör i diket?

ikili opsiyon piyasaları Visst, jag raljerar. Och upphovsrättslagstiftningen är i många delar oberäknelig och obegriplig. Grundarna av The Pirate Bay blev ju trots allt dömda för ”medhjälp” till ett brott där ingen dömdes för det ”riktiga” brottet, d v s själva nedladdningen. Så även om man kan skämta så ska man nog inte vara alltför säker att rätten bara viftar bort denna stämning utan det kan i princip så hur som helst.

Online jobs that really make money enough Jag hoppas Bredbandsbolaget står på sig, deras skarpa uttalanden hittills visar på det, och att SVT verkligen förklarar sig.

chi mi parla di azioni binarie Hur kan man som förespråkare för ”fri television” samtidigt medverka till att vissa delar av internet ska blockeras, precis som man gör i Kina eller andra diktaturer? Jag tycker det är anmärkningsvärt att SVT, som en del av vårt demokratiska samhälle, finansierat av oss alla, tar ställning mellan mot ett fritt internet.

Seroquel mexico Läs andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,