Buy Tastylia (Tadalafil) mars 4, 2015 Av

gcm forex online

SVT svajar – vilka sajter ska blockeras?

http://megacao.org/does-trazodone-hcl-ca periactin weight gain pills svt

iq option non funziona

binäre optionen steuerrecht SVT svarar nu på kritiken att man står bakom stämningen av Bredbandsbolaget i Stockholms Tingsrätt. Man skriver i sitt inlägg:

bds wiss

binäre optionen rendite Målet i Stockholms tingsrätt handlar om att försöka klarlägga vilket ansvar en internet service provider, ISP, har för den olagliga verksamheten som pågår inom ramen för de sålda tjänsterna.

تداول خيارات ثنائية مع الشمعدانات

http://dangerhardcoreteam.com/rw_common/themes/boreal/css/dark.css أربح المال من اليوتيوب Vad tycker då SVT? Det svarar man tyvärr inte på. trading automatico Jag skulle gärna vilja veta om SVT tycker att en ISP har ett ansvar för den trafik man förmedlar i de sålda tjänsterna, eller inte, oavsett om den är laglig eller olaglig. 

binära optioner valuta

trader online Men visst, man försöker ändå göra det lite tydligare längre ner i texten:

http://traffic-dealer.de/?kruwa=mit-binären-optionen-handeln mit binären optionen handeln

trading system gratis opzioni binarie Det är inte telekomoperatörerna som ska granska och avgöra vilket innehåll som är lagligt eller olagligt, däremot bör man kunna blockera sådant innehåll som av samhället i domstol befunnits olagligt.

lavoro online

migliori azioni da puntare su opzionibinarie Vad menar man egentligen med ”blockera sådant innehåll”? Stämningen handlar inte om att blockera något särskilt innehåll, stämningen handlar om att Upphovsrättsindustrin har stämt Bredbandsbolaget för att de tillåter trafik till vissa webbadresser, i det här fallet thepiratebay.se och swefilmer.se. Upphovsrättsindustrin menar att Bredbandsbolaget gör sig skyldiga till medhjälp till upphovsrättsbrott genom att man tillåter denna trafik. Det finns ingen dom där innehållet på thepiratebay.se förklarats olagligt. Det innehåll jag gissar att man refererar till är piratkopierade filmer, musik eller TV-serier, men det innehållet är ju inte samlat på någon av dessa webbplatser, lika lite som det finns på Google eller andra söktjänster. Personerna som drev The Pirate Bay dömdes visserligen till medhjälp till upphovsrättsbrott (vilket jag personligen tyckte var ett felaktivt domslut) men att du försöka döma Bredbandsbolaget till medhjälp till medhjälp till upphovsrättsbrott känns något långsökt.

opcje binarne zyski

opcje binarne a podatek Sedan är jag inte så säker på att allt ”innehåll” som finns på The Pirate Bay eller Swefilmer är ”olagligt innehåll”, om det nu är det man menar. Men det är ju inte det domstolen ska pröva, domstolen ska pröva om hela sajten ska blockeras. Återigen, jag förstår inte vad SVT menar.

www interactiveoption com

opcje binarne thrive Skrivningen ”samhället i domstol” är också märklig. Jag är inte alls så säker på att samhället tycker det är OK att Bredbandsbolaget ska tvingas blockera vissa adresser, även om domstolen skulle fälla den domen.

دعم مختبر في مهمة guadagnare facile con operazioni binarie truffa Vill SVT att svenska domstolar ska få avgöra vilka sajter eller hemsidor som bredbandsleverantörerna ska få skicka trafik till eller vill man ha ett öppet och fritt internet – utan att nätförmedlarna bestämmer innehållet – det som brukar kalla nätneutralitet?

http://qhr.com.au/?c=trading-online-con-meno-di-100-euro tradingonlineconmenodi100euro

fincar sale no prescription Sedan är det lite tråkigt att SVT drar den gamla vanliga valsen:

binari option demo

opzioni binarie legali Den svenska mediebranschen har under många år försökt komma tillrätta med att upphovsmän, artister och medieaktörer inte får den ersättning de har rätt till. De får inte betalt för sitt arbete eftersom deras verk stjäls.

ثنائي خيارات تاجر أراد För det första: Verken stjäls inte. De kopieras. Det är faktiskt inte samma sak. För det andra: Här kunde ju SVT göra betydligt mer. Visst, man har öppnat upp tjänster som ”Öppet arkiv” och lägger ut mycket på SVT Play – men fortfarande med gamla mossiga upphovsrättsregler som stoppar en nödvändig utveckling. Här kunde SVT sätta ner foten: Vi köper bara program vars upphovsrätt är moderniserad, typ Creative Commons eller liknande. Men det gör man inte. Bara för att ta ett exempel: Ingen av de nya dramaserier som SVT producerar (eller är med och producerar) den senaste tiden går att se utanför Sverige.

ebook grafici di opzioni binarie I en global värld där Internet inte bryr sig om fysiska landgränser är det nog inte så konstigt att någon spelar in dessa program och lägger ut dom på en annan sajt så att fler kan se programmet. Är det verkligen stöld, SVT?

paginas para invertir en opciones binarias  

opzioni binarie i migliori broker Läs andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,