http://coconutcharcoalindonesia.com/?decerko=bin%C3%A4re-option-h%C3%BCtchen-strategie&f02=d0 mars 21, 2015 Av

Märkliga slutsatser om skatter utan analys

skatt20071

binäre option rendite Jaha. Ytterligare en debattartikel som i princip kommer till slutsatsen att vi ska behålla ett av världens högsta skattetryck. Har vi inte hört det förut? Ingen nyhet i sig alltså, förutom att det framförs i en något ohelig allians mellan akademiker (Saco) och arbetare (LO).

Utan en enda ord som andas analys slår man snabbt fast att momsen måste vara 25 % på allt. Och att skatten på alla kapitalinkomster alltid måste vara 30 %. Som om inte det vore nog ska märkliga och orättfärdiga skatter som gåvo- och arvsskatt återinföras.

http://www.arcimedia.co.uk/?termostat=opzioni-binarie-strategie-con-1-euro&802=1e Varför? Skulle inte momsen istället kunna vara 20 %. Eller 15 %.

http://tukani.cz/?pimono=se-puede-ser-millonario-con-opciones-binarias&201=51 se puede ser millonario con opciones binarias Jag vet att det förmodligen är något av en utopi, men tänk om seriösa samhällsdebattörer istället skulle kunna utgå ifrån vad staten ska eller måste kosta – och sedan föreslå lämpliga skattesatser för att bekosta dessa utgifter.

http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=opzioni-binarie-mediolanum&806=54 Och sedan skapa ett vettigt skattesystem som folk förstår.

http://tenletter.co.uk/tag/incisive/ Läs andra bloggar om: , , ,