check this link right here now april 1, 2015 Av

cheap Lyrica australia

SBS slår in spiken för linjär-TV

http://stamparija-rankovic.com/?prilko=buy-Priligy-online-fast-delivery-in-Fayetteville-North-Carolina&98b=19 sbs

have a peek here Det pratas då och då om att linjär-TV är död, d v s det klassiska med att passa en tid för att se ett visst program på en viss kanal. Istället kör vi play-tjänster, kollar Youtube, Viaplay eller Netflix.

http://makse.com/?kremel=p3p-dating&fa0=2a Undrar om inte ännu en spik slagits i linjär-TV-kistan idag när Telia meddelar att man inte längre kommer visa SBS:s kanaler i sitt digitalTV-nät. Det är ganska många kanaler som försvinner, däribland Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport.

köpa Sildenafil Citrate i sverige flashback Jag gissar att konflikten har sitt ursprung i hur SBS vill att Telia ska paketera kanalerna och hur mycket de ska betala för den förpackningen medan Telia vill välja fritt och kanske köra Kanal 5 i ett kanalpaket och inte behöva betala för Kanal 9, Kanal 11. Eller något liknande.

http://obat-kutil-dikemaluan.com/?pifpax=csa-binary-options&3bd=aa Förhandlingen har blivit ett ”chickenrace” in i sista minuten. Jag gissar att SBS trodde att Telia skulle backa och betala medan Telia nu meddelar att kanalerna försvinner. SBS förlorar alltså 700 000 potentiella TV-tittare över en natt. Det kommer väl knappast gå spårlöst förbi? Samtidigt rasar Telia:s kunder att de blir av med populära TV-program.

buy Pregabalin online usa Under tisdagskvällen beklagade båda parter att kunderna drabbas, men Telia hävdar att de inte kan acceptera det kanalpaket som SBS Discovery vill sälja, medan SBS i sin tur påpekar att de vill ha en rättvis värdering av sina kunder.

opzioni binari è pe http://www.sugaredstyle.com.au/?seltork=Master-forex-asia&c9d=b9 Kan någon på SBS förklara vad man menar en ”rättvis värdering av sina kunder”?

http://www.amazoncharitabletrust.org/?kister=cosa-sono-binary-trading&d70=f8 I det korta loppet är Telia en förlorare som säkert förlorar kunder som vill se Kanal 5 men jag undrar om inte SBS drar det kortaste strået i längden. Framförallt om man vidhåller att Telia och andra TV-leverantörer måste köpa deras kanal i block utan att kunna välja fritt. För det är nog det som kunderna vill. Man vill inte ha några megastora kanalpaket som kostar 500 kronor i månaden. Man vill kunna välja från en meny med olika program eller avsnitt, precis som man kan i play-tjänsterna.

banc de binary maximum trade amount Det var nog ingen som gissade att TV-bolagen SBS skulle vara dom som slog in en rejäl spik i kistan för linjär-TV?

http://civilparties.org/?cat=12 Läs andra bloggar om: , , , , ,