annuario del trading online italiano april 1, 2015 Av

binära optioner swedbank

SBS slår in spiken för linjär-TV

Enter stock trading competition alpha sbs

trading online top options Det pratas då och då om att linjär-TV är död, d v s det klassiska med att passa en tid för att se ett visst program på en viss kanal. Istället kör vi play-tjänster, kollar Youtube, Viaplay eller Netflix.

forex market open today Undrar om inte ännu en spik slagits i linjär-TV-kistan idag när Telia meddelar att man inte längre kommer visa SBS:s kanaler i sitt digitalTV-nät. Det är ganska många kanaler som försvinner, däribland Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport.

http://kitzmann-architekten.de/?slava=bin%C3%A4re-optionen-chartanalyse&1d1=89 binäre optionen chartanalyse Jag gissar att konflikten har sitt ursprung i hur SBS vill att Telia ska paketera kanalerna och hur mycket de ska betala för den förpackningen medan Telia vill välja fritt och kanske köra Kanal 5 i ett kanalpaket och inte behöva betala för Kanal 9, Kanal 11. Eller något liknande.

binäre option deutsche bank Förhandlingen har blivit ett ”chickenrace” in i sista minuten. Jag gissar att SBS trodde att Telia skulle backa och betala medan Telia nu meddelar att kanalerna försvinner. SBS förlorar alltså 700 000 potentiella TV-tittare över en natt. Det kommer väl knappast gå spårlöst förbi? Samtidigt rasar Telia:s kunder att de blir av med populära TV-program.

كسب المال على الانترنت بدون خداع Under tisdagskvällen beklagade båda parter att kunderna drabbas, men Telia hävdar att de inte kan acceptera det kanalpaket som SBS Discovery vill sälja, medan SBS i sin tur påpekar att de vill ha en rättvis värdering av sina kunder.

https web trader trade 24 conto demo 24option us Kan någon på SBS förklara vad man menar en ”rättvis värdering av sina kunder”?

beställa Sildenafil Citrate online flashback I det korta loppet är Telia en förlorare som säkert förlorar kunder som vill se Kanal 5 men jag undrar om inte SBS drar det kortaste strået i längden. Framförallt om man vidhåller att Telia och andra TV-leverantörer måste köpa deras kanal i block utan att kunna välja fritt. För det är nog det som kunderna vill. Man vill inte ha några megastora kanalpaket som kostar 500 kronor i månaden. Man vill kunna välja från en meny med olika program eller avsnitt, precis som man kan i play-tjänsterna.

http://www.divestit.com.au/?parasyk=opzioni-digitali-wiki&d2d=4f opzioni digitali wiki Det var nog ingen som gissade att TV-bolagen SBS skulle vara dom som slog in en rejäl spik i kistan för linjär-TV?

purchase Seroquel Läs andra bloggar om: , , , , ,