top opzioni binarie oktober 10, 2015 Av

vivere con le opzioni binarie

DÖ dog och Löfven är fortfarande en värdelös statsminister

Köp Viagra 100 mg master 9_20141202181559_ta0f0460

autotrading iqoption

guadagnare con topoption Så föll då Decemberöverenskommelsen (DÖ) när Kristdemokraterna valde att lämna överenskommelsen i fredags. Helt rimligt och rätt och knappast överraskande. Möjligtvis att det gick så snabbt men att överenskommelsen skulle hålla i åtta (!) år var det väl ingen som egentligen trodde på? Möjligtvis att den skulle hålla mandatperioden ut, men över ett val och om sossarna förlorat. Skulle de då hedra överenskommelsen och släppa fram Alliansen? Nä, knappast. Löfven har ju inte precis gjort sig känd för att hålla sina löften. Ungefär samma sak om Alliansen skulle förlora igen 2018, de skulle knappast pina sig med fyra år till med en våldsam och livsfarlig vänsterbudget. Nä, åtta år. Bara där framstår överenskommelsen som helt huvudlös!

joe ross day trading

http://dijitalkss.com/dijital-ile-kati-olan-sey-buharlasiyor/?�� trading binario migliori siti Sedan ska man inte underskatta att saker som görs upp över huvudena på alla, väljare, partimedlemmar och riksdagsledamöter förr eller senare spricker. Trodde kanske Alliansen att partipiskan skulle vina i alla partier i åtta år utan att någon skulle våga ifrågasätta decemberöverenskommelsen. Låter oerhört naivt. Nu var ju inte ens riksdagsgrupperna informerade eller fick vara med i processen. Tror fasen att vissa riksdagsledamöter blev förbannade. Men samtidigt förvånade att inte fler tog till orda. Så lärdomen till partistrategerna är helt enkelt: Gör inte upp några överenskommelser som ni inte har täckning för i era partier och som inte ens kan överleva ett riksting eller partistämma!

binaire opties stockpair

simulatore virtuale opzioni binarie Så kvar med svarte Petter blir då Stefan Löfven. Igen. Vad ska han göra nu? Hota med att utlysa nyval igen? Gå till talmannen och avgå? Nä, det klarade han ju inte av förra gången hans budget föll. Nu säger han återigen att ”budgeten ligger” men det är inte helt osannolikt att han blir den statsminister som förlorar två budgetomröstningar två år i rad!

binary option one touch strategy

Put over option Återigen pratar Löfven om blocköverskridande uppgörelser samtidigt som han kallar de han vill göra upp med ”oansvariga” och ”ledarlösa”. Finns det någon som litar på Löfven och vill göra upp med honom? Kanske Annie Lööf som han knuffade bort i partiledardebatten inför valet 2014? Nä, knappast.

s broker binäre optionen Löfven framstår mer och mer som en sanslöst inkompetent politiker och statsman. Och det är ju inte så konstigt. Han är en fackpamp och svetsare. Och det är kanske det han borde gå tillbaka till?

كيف الخيارات الثنائية منصات كسب المال Läs andra bloggar om: , ,