Kom med något nytt TV4

Varför begriper inte TV4 att man ska sluta när man är på topp? TV4 måste vara den enda kanal i hela världen som vevar sina gamla produktioner år ut och år in utan att göra några större förändringar eller hitta på några nya saker. Jag tänker på:

  • Idol. Här hade man kunnat sluta efter två-tre säsonger eller åtminstone det året då Laila Bagge och Anders Bagge lämnade juryn. Efter det har varit mer eller mindre platt fall. Visst, det finns säkert fler människor som kan sjunga i vårt land men formatet har blivit tröttsam, juryn sämre och programledaren likaså. Varför mjölka detta gamla trista koncept år ut och år in?
  • Så mycket bättre. Finns det några välkända artister kvar som kan tänkas att tacka ja att vara med? Nja. Det blir inte bättre för varje år.
  • Talang. Kul koncept men hur många vettiga talanger finns det kvar? Och den nya juryn känns bara gammal. Hur lättköpt är inte Bard som ställer upp ett liknande Idol-jippo en gång till? Men Batra är kul, hon som pratar engelska i juryn vet jag inte vem det är och Karin borde heta Karin och inte kallas kaka tycker jag.

Är det för att det är dyrt och jobbigt att komma på nya koncept eller varför håller TV4 på att harva på i samma hjulspår år efter år?

Läs andra bloggar om: , , ,