En epok går i graven…

En epok går nu i graven när de Nya Moderaterna säljer Gamla Moderaternas partihögkvarter i Gamla stan. Häromkvällen var det tydligen den sista festen i praktsalen. Tja, det är säkert rimligt och rätt. Ut med det gamla och in med det nygamla, eller vad det nu är och lite mer moderna lokaler även om anledningen rimligtvis är att skaffa snabba cash.

Själv har jag också en del minnen från det där huset, främst under början och mitten av 2000-talet då jag var föreningsordförande och under en period även arbetade på Moderaterna i Stockholms stad. Eller ”staden” som man sa. ”Länet” satt en trappa upp. Partiledningen högst upp. Och det var alltid spännande att gå ner i källaren och finna lådor och högar med valmaterial 100 år tillbaka i jakten på den berömda bunkern. Minns också den fina praktsalen där det hölls viktiga möten och fina fester och Blå Hörnet, där jag själv hade en trevlig födelsedagsfest en gång.

Ja, det var tider det…

Läs andra bloggar om: , , ,